Home » Nederlands » Ineke in Malawi 2020-2021

16 november 2020

 

GESLOTEN EN ONDERWEG!!!

Twee 40 ft seacontainers met meubels voor onze middelbare school voor meisjes EN bedden en medisch materiaal voor het Mua Mission Ziekenhuis zijn onderweg naar Malawi!

Bedankt Thérèse Huijbregts voor deze geweldige prestatie!

14 november 2020

 

PERMISSIE!

We zijn erg blij om aan te kondigen dat het ministerie van Onderwijs ons officiële toestemming heeft gegeven om onze school in januari te openen.De delegatie die gisteren ter inzage kwam (zie foto) was tot nu toe tevreden over ons project.

Zo nu kunnen we er echt aan beginnen!

10 november 2020

 

STUDENTEN

We hadden een eerste informatiebijeenkomst voor toekomstige studenten voor onze Tiyende Pamodzi Meisjes middelbare school.Enkele jonge vrouwen die al verschillende kleine kinderen hebben waren erg geïnteresseerd! Na de vergadering is iedereen binnen in de gebouwen gaan kijken.Ook de Chiefs en Agroup Mganja waren aanwezig.

10 november 2020

 

PERSONEELHUIZEN

Onze aannemer is begonnen met het dakbedekking van de personeelshuizen. De bouw vordert zeer goed en in goede kwaliteit. Een bezoeker uit Spanje, die deze huizen ziet, riep: ′′ oh, ik zou er zo eentje willen "!

7 oktober 2020

 

Volgende stap!

De bouw van twee halfopen personeelshuizen voor onze Tiyende Pamodzi Girls middelbare school is in volle gang! We hopen dat ze eind december klaar zijn voor onze hoofd-en adjunct-hoofddocenten.

Opening van de school voor onze eerste groep Form 1 leerlingen zou 4 januari 2021. moeten zijn

26 september 2020

 

Meubels voor onze school!

Heel erg bedankt aan Thérèse Huijbregts voor haar geweldige cadeau van schoolmeubilair en materialen voor onze Tiyende Pamodzi Girls middelbare school!

Ze bereidt de verzending van een container naar Malawi voor. Zij mocht het meubilair van de vluchtelingen Koalaschool in Weert uitdelen, dat is gesloten.

Thérèse Huijbregts en Jos Leenders werken hard om de container in oktober verzonden te krijgen.