Wilt u bijdragen aan ons werk in Malawi?

Maak eenmalig een bedrag over of geef uw bank opdracht tot een maandelijkse donatie.

Uw gift komt volledig ten goede aan onze projecten. Ons bestuur en onze projectmanager in Malawi ontvangen geen vergoeding.

Nazareth Foundation Malawi is een erkende ANBI-stichting. U kunt uw gift daardoor aftrekken van de belasting.

IBAN: NL30INGB0004734050 - Nazareth Foundation Malawi

 

Helpt u een meisje naar een betere toekomst?

Veel jonge meisjes in ons dorp kunnen niet naar een middelbare school. In plaats daarvan worden ze jong moeder. Er wacht hen en hun kinderen een leven in armoede in de zelfvoorzienende landbouw. Wij bieden hen een toekomst op onze middelbare school voor meisjes.

Met uw vaste maandelijkse bijdrage kunnen meisjes eindelijk naar school!

Helpt u een kind op weg naar succes op school?

De kinderen in ons dorp in Malawi hebben geen boeken en geen speelgoed. Veel vaardigheden kunnen ze daardoor niet ontwikkelen. In onze kleuterschooltjes spelen en leren de kinderen onder leiding van gekwalificeerde kleuterjuffen en worden zo voorbereid op de lagere school. Het speelmateriaal is geschonken door mensen zoals u. Een schenking in de vorm van Lego of ander speelgoed is daarom ook van harte welkom.

Helpt u met de bouw en renovatie van onze lagere school?

Er gaan 1.100 kinderen naar onze lagere school. Er zijn niet genoeg klaslokalen, waardoor kinderen vaak met 120 tot 180 leerlingen in een lokaal op de grond zitten. Wij gaan lokalen bijbouwen en de oude lokalen opknappen. Uw bijdrage daarvoor is meer dan welkom!