Wil je bijdragen aan het werk van Nazareth?

Je gift komt volledig ten goede aan onze projecten in een armoedige plattelandsgemeenschap in Mganja en omstreken in Malawi:

o.a.

* een middelbare school voor meisjes: Tiyende Pamodzi Girls Secondary School

* twee peuter/kleuterschooltjes

* twee moestuinprojecten voor vrouwen

* Mua Mission Hospital

* drie dovenscholen: Maryview, Mountainview en Mua

Maak eenmalig een bedrag over of wordt tientjesdonateur: geef je bank opdracht tot een maandelijkse donatie !!!

Bankgegevens:

Nazareth Foundation Malawi, Venlo NL

IBAN: NL30INGB0004734050

BIC/SWIFT: INGBNL2A

Je gift aan Nazareth is fiscaal aftrekbaar,

Nazareth Foundation Malawi is een erkende ANBI-stichting 

Help jij ons bij onze kleinschalige noodhulp?

Word tientje-per-maand-donateur!

De mensen in ons dorp in Malawi werken hard maar leven in armoede. En soms zijn er ineens calamiteiten die ze niet kunnen opvangen binnen hun eigen familie. Een kind dat ziek wordt en medicijnen nodig heeft. Een oma die voor check up naar het ziekenhuis moet, maar niet met openbaar vervoer kan omdat ze niet kan lopen. Een familie waar door ziekte of rampspoed onvoldoende eten in huis is. Weeskinderen die hun schoolgeld niet kunnen betalen.

Nazareth helpt waar mogelijk. Met praktische hulp (vervoer naar het ziekenhuis of het delen van een zak mais) en financiële hulp (betalen van schoolgeld of kosten van vervoer). Een-op-een. Directe hulp. Levensreddend soms. Altijd zinvol.

Met jouw vaste maandelijkse bijdrage van 10 euro (meer mag ook!) kunnen wij samen mensen in nood een perspectief bieden op momenten dat het anders echt niet meer gaat.

* voor nog geen tientje kopen wij een zak van 50 kg mais (het dagelijks voedsel)* Voor 4 euro betalen wij de kosten van een bezoek aan het ziekenhuis *Voor 3 euro per maand betalen wij het schoolgeld voor een kindje in een peutergroepje *Voor 60 euro per maand betalen wij het schoolgeld voor een meisje of jongen op een goede kostschool voor middelbaar onderwijs (inclusief verblijf)

(je kunt je donatie aftrekken van de belasting!)

IBAN: NL30INGB0004734050Stichting Nazareth Foundation Malawi, Venlo

Help jij een meisje naar een betere toekomst?

Word tientje-per-maand-donateur!

Veel jonge meisjes in ons dorp kunnen niet naar een middelbare school. In plaats daarvan worden ze jong moeder. En wacht hen en hun kinderen een leven in armoede in de zelfvoorzienende landbouw.Wij bieden meisjes weer een toekomst met onze middelbare school voor meisjes met een focus op praktische vakken.

Met jouw vaste maandelijkse bijdrage van 10 euro kunnen we voor onze middelbare school net wat extra bieden aan de meiden en jonge moeders uit onze gemeenschap. Zoals het samen zelf maken van maandverband, zodat meisjes niet iedere maand enkele dagen thuis hoeven te blijven. Of voor extra cursussen en projecten op school, bijvoorbeeld samen groente verbouwen, bomen kweken en gezond koken.

Een behoorlijk aantal van de meisjes op de foto hieronder kan het zeer beperkte schoolgeld niet opbrengen. Help jij?

Dank je wel!!!

(je kunt je donatie aftrekken van de belasting!)

IBAN: NL30INGB0004734050Stichting Nazareth Foundation Malawi, Venlo

Help jij een kind op weg naar succes op school?

Word tientje-per-maand-donateur!

De kinderen in ons dorp in Malawi hebben geen boeken, geen computers, geen lego of ander speelgoed. Zij kunnen veel vaardigheden niet ontwikkelen. In onze School of Dreams kunnen kinderen straks naar de kleuterschool, de bibliotheek, de speel-o-theek en leren omgaan met computers. Help je ons daarbij?

Met een vaste maandelijkse bijdrage van 10 euro kunnen wij samen kinderen een kans geven al hun talenten te ontwikkelen!

(je kunt je donatie aftrekken van de belasting!)

IBAN: NL30INGB0004734050Stichting Nazareth Foundation Malawi, Venlo